Znalci podtatranského realitného trhu očakávajú pokles cien nehnuteľností - Beer, Gabriel
Nedostatočná ponuka nehnuteľností v Tatrách aj po reštitúciách. Pozemky pod TANAP-om iba pre supersolventných. Firemná priorita v Reale - golf. Trvá útlm cestovného ruchu. Poznatky získané v najväčšej realitnej kancelárii v Poprade, Prvej podtatranskej realitnej kancelárie patriacej do skupiny Real.