Radšej byť vlastníkom ako chudobným nájomníkom Koncepcia bytovej politiky nevyhovuje ani podnikateľom, ani bývajúcim - Chudý, V.
Zásady štátnej bytovej politiky a vypracovanie koncepcie do roku 2000. Otázka bývania a všetko čo s ním súvisí. Prieskum mestských a obecných úradov medzi nájomníkmi a ich záujem o kúpu bytu. Potreba sociálneho bývania. Predaj bytov v rukách obcí. Otázka realizácie bytovej výstavby v budúcom období. Koncepcia bytovej politiky. Ekonomizácia nájomného ako jedna z nevyhnutných úloh blízkej budúcnosti.