Efektívnosť do všetkých činností O stratégii rozvoja spotrebných družstiev hovoríme s predsedom SZSD Ing. S. Adamčom - Adamča, S.
Prijatie dlhodobej koncepcie rozvoja hlavných činností SD s výhľadom do r. 1997, vlani na jeseň. Prioritné úlohy: vybudovanie funkčnej spoločnej veľkonákupne, využitie výpočtovej techniky pri riadení družstiev, nová typizácia predajní, vzťahy transformovaných družstiev k členskej základni. Rozhovor s predsedom SZSD Ing. S. Adamčom o plnení a neplnení vytýčených úloh.