Daně z příjmů po novele Úplné znění zákona s vysvětlivkami - Klak, J.
K novele zákona o daniach z príjmov. Zákon č. 586/1992 Sb., o daniach z príjmov, v znení neskorších predpisov (úplné znenie). Otázky a odpovede k novele zákona o daniach z príjmov.