Daňové břemeno klesá - Klak, J.
Rozhovor s 1. námestníkom ministra financií Ing.J. Klakom o daňovej sústave. Zmeny v daňovej sústave po 4 rokoch ekonomickej transformácie. Zmena štruktúry daní. Vývoj daňového zaťaženia podnikateľov a občanov. Daňové úniky a špinavé peniaze. Základné vlastnosti a nedoriešené problémy daňovej sústavy.