Príjmy z daní boli o 18 mld Sk nižšie Riaditeľ sekcie daní MF SR: vlaňajší rozpočet nebol celkom reálny - Matloň, Igor
Presnejšie stanovenie príjmov štátneho rozpočtu z daní sťažené novou daňovou sústavou. Najväčší rozdiel medzi predpokladanými a reálnymi výnosmi bol pri príjmoch z daní právnických osôb, príčiny. Daňové úniky za 4,4 mld Sk. Zvažovanie možností exekúcií. Dve sadzby daní z pridanej hodnoty. Daňové priznania. Prehľad o plnení príjmov štátneho rozpočtu a počte kontrol vykonaných daňovými úradmi v r.1993.