Vplyv novely zákona o daniach z príjmov na platenie preddavkov na daň v roku 1994 - Mažgútová, E.
Kedy a v akej výške budú platiť preddavky na daň daňovníci podliehajúci dani z príjmov fyzických osôb a daňovníci podliehajúci dani z príjmov právnických osôb. Príklady.