Zákony o spotrebných daniach
Text nasledovných zákonov NR SR: č.311/1993 Z.z. o spotrebnej dani z liehu, č.310/1993 Z.z. o spotrebnej dani z piva, č.309/1993 Z.z. o spotrebnej dani z vína a č.316/1993 Z.z. o spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív.