Úloha medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojakého zdanenia - Makarová, M.
Osobná a vecná daňová príslušnosť. Rezident SR. Právna účinnosť a platnosť zmlúv. Metódy na vylúčenie dvojakého zdanenia. Daň z pridanej hodnoty "mimo hry". Rozhoduje miesto bydliska. Úloha zmlúv. Zahraniční investori. MF SR ako garant. Zápočet a vyňatie. Prehľad zmlúv o zamedzení dvojakého zdanenia.