Bilancia NBS s prísnejšími opatreniami na tento rok - Pumová, A.
Hodnotenie činnosti Národnej banky Slovenska od jej vzniku 1.1.1993. Stav peňažných zásob, čerpanie úverov. Vývoj devízových rezerv. Opatrenia obozretného podnikania bánk. Menový program NBS na r.1994 a predpoklady vývoja HDP, vývoj inflácie.