Podmienky Národnej banky Slovenska
Texty nasledovných podmienok Národnej banky Slovenska: o poskytovaní lombardného úveru, o spôsobe uskutočňovania priameho nákupu a predaja cenných papierov na sekundárnom trhu, predaja cenných papierov so spätným nákupom, o uskutočňovaní swapových obchodov.