Analýzy akciových spoločností Ako čítať analýzu akciovej spoločnosti
Pokračovanie v zverejnení analýzy a.s. Grafobal Skalica, Slovenská poisťovňa Bratislava a Chirana-Prema Stará Turá. Obsah analýzy: uskutočnené obchody s akciami, základné údaje, finančné ukazovatele, SWOT-analýza (silné a slabé stránky, príležitosti, hrozby), postavenie na trhu, strategické zámery spoločnosti, záverečné hodnotenie.