Analýzy akciových spoločností
Pokračovanie v zverejňovaní analýz akciových spoločnosti, ktoré majú investorom pomôcť pri rozhodovaní o účasti na kapitálovom trhu. Obsah analýzy: uskutočnené obchody s akciami, základné údaje, finančné ukazovatele, SWOT-analýza (silné a slabé stránky, príležitosti, hrozby), postavenie na trhu, strategické zámery spoločnosti, záverečné hodnotenie.