Definitívne výsledky 11. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 9.2.1994 do 22.2.1994
Abecedne usporiadaný súpis emitentov-akciových spoločností, s ktorých cennými papiermi sa obchodovalo v RM-Systéme Slovakia. Okrem iného uvádza aukčnú-kúpnu cenu a objem obchodu.