Kapitálový trh a sektorová štruktúra ekonomiky Slovenska - Baláž, Vladimír
Rozdelenie obchodov s cennými papiermi na Burze cenných papierov Bratislava a RM-Systéme Slovakia podľa príslušnosti emitentov k primárnemu, sekundárnemu a terciárnemu (v tom peňažníctvo, poisťovníctvo a štátne dlhopisy) sektoru.