Nebráňme sa zmenkovej a akreditívnej úprave - Fröhlichová, M.
Stručná história zmenky. Charakteristika zmenky. Zmenky: 1. vlastná zmenka, 2. cudzia zmenka. Použitie zmenky v obchodnom styku. Zmenky a úvery. Zmluva o otvorení akreditívu. Legislatíva.