Zelené úvery už pred sejbou Jar klope na dvere, poľnohospodári na banku - Kováčová, A.
Rozhovor s riaditeľkou úverového odboru Slovenskej poľnohospodárskej banky. Poskytovanie úverov na podnikateľské zámery v poľnohospodársko-potravinárskom sektore. Poskytovanie tzv. zelených úverov v roku 1994, úverové konštrukcie - finančný tok medzi prvovýrobcom, spracovateľom a obchodom. Dominantné priority SPB.