Ekonomika Slovenska v roku 1994
Štúdia Základné makroekonomické proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 1994, ktorú vydal Prognostický ústav SAV. Základné teritoriálne a zahraničnoobchodné determinanty. Hrubý domáci produkt a jeho výdavková štruktúra. Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu SR.