Miesto ranných zôr - súmrak Japonské hospodárstvo prekonáva najhoršiu krízu od čias druhej svetovej vojny - Žiaková, M.
Štruktúrne problémy japonskej ekonomiky. Tendencie vývoja japonského hospodárstva. Japonské hospodárstvo založené na tradičnom ponímaní sociálneho partnerstva. Umelé udržovanie zamestnanosti - dôsledky v nízkej produktivite. Rozdiely v riešení súčasnej recesie v USA a Japonsku.