Je to naozaj stratégia? - Husár, Jaroslav
Na margo Konceptu stratégie hospodárskej politiky SR 1994-1995. Hodnotenie stratégie vypracovanej Centrom strategických štúdií SR. Finančné zložky sumy hrubého domáceho produktu: konečná spotreba domácností, konečná spotreba štátnej správy, hrubá tvorba fixného kapitálu, zmena stavu zásob, vývoz a dovoz výrobkov a služieb.