Patří strukturální politika do tržní ekonomiky? - Šulc, Zdislav
Nedostatočne ujasnený a definovaný pojem štruktúrnej politiky, jej obsah a nástroje. Formovanie štruktúry politiky vo vyspelých trhových ekonomikách. Hospodárska politika štátu. Potreba realokácie produktívnych zdrojov. Nástroje štruktúrnej hospodárskej ekonomiky používané vo vyspelých trhových ekonomikách. Hlavné znaky štruktúrnej politiky.