Aká si, naša privatizácia? - Baránik, Michal
Ideológia prípravy kupónovej privatizácie a jej východisko z dvoch predpokladov. Parazitovanie neschopných a nezodpovedných vlastníkov na úkor majetku. Produkt kupónovej privatizácie. Privatizácia môže byť len dobrá alebo zlá. Privatizácia ako nezvratný proces.