Dražba prevádzkových jednotiek Priestor aj pre malé a stredné podnikanie - Kerekeš, Juraj
Nadväzujúci článok z Profitu č.7/1994 o dražbe podnikov v likvidácii. Verejná dražba ako jedna z metód privatizácie štátneho majetku. Právne predpisy a zákony upravujúce predaj štátneho majetku podnikov. Príprava dražby, organizačné zabezpečenie a dražobná komisia. Účastník dražby, podmienky dražby. Vydražiteľ a jeho povinnosti.