Reformy v Rusku - nedokončené dielo - Bačišin, Vladimír
Spracované podľa správy, ktorú pod názvom Ekonomická situácia v Rusku 1992-1993 pod vedením Alexeja Michajlova pripravilo Centrum pre politické a ekonomické výskumy v Moskve (vedúcim centra je G. Javlinskij). Rozbor priebehu reformy a hospodárskej situácie v troch časových úsekoch: 1. január-máj 1992 - útok, 2. júl-december 1992 - ústup a 3. rok 1993 - preskupenie a nový útok.