Systémová transformace a její vliv na ekonomiku - Heczko, Stanislav
Systémové zmeny ekonomiky ČR a následná vecná reštrukturalizácia hospodárstva. Konštituovanie vlastníckej zodpovednosti. Formovanie kapitálového trhu. Rozvíjanie trhu práce. Otázky finančnej rovnováhy a rozvoj trhu peňazí. Súhrnné výsledky a priebeh transformačného procesu ČR. Celkový výhľad vývoja hospodárstva v ostatných postkomunistických a vyspelých európskych krajinách.