Financování a privatizace zemědělství v bývalé NDR - Czesaný, Slavoj
Poznatky a skúsenosti zo spôsobu financovania privatizačného procesu v poľnohospodárstve v bývalej NDR. Rámec právnych a inštitucionálnych podmienok. Verejná podpora získavania plôch k obhospodarovaniu. Spory o okruh zvýhodnených subjektov a úpravy odškodnenia. Dlhodobé nájomné zmluvy pre prechodné obdobie. Poskytovanie úverov východonemeckému poľnohospodárstvu.