Liptovská spoločnosť A-projekt od realít k cestovnému ruchu - Beer, Gabriel
Vytvorenie manažérskeho subjektu spoločnosti s r.o. A-projekt Prvou liptovskou realitnou kanceláriou a Agentúrou pre rozvoj podtatranského regionu. Úloha spoločnosti - pomôcť rozvíjať vidiecky turizmus založený na vidieckom dome, gazdovstve a hodnotách Liptova. Modelový projekt z Kvačian.