Nenechajme chátrať kaštiele Vynovený program podpory cestovného ruchu - Horká, H.
Rozhovor s pracovníkmi MH SR o aktualizácii Programu podpory cestovného ruchu. Spolupráca so Slovenskou záručnou bankou v oblasti úverovania podnikateľských projektov.