Sen o Švajčiarsku sa rozplýva Žiadne stimulujúce podmienky pre rozvoj cestovného ruchu - Pumová, A.
Podmienky rozvoja cestovného ruchu na Slovensku. Negatívne vplyvy pôsobiace na rozvoj cestovného ruchu. Hodnotenie návštevnosti Slovenska v rokoch 1991-1992, podiel turistov z krajín s konvertibilnou menou. Nová orientácia v cestovnom ruchu na Slovensku.