Sociální rozměr cen Sociální politika - Fürstová, J.
Liberalizácia cien v r. 1991 a jej dopad na obyvateľstvo. Systém regulovaných cien, deregulácia cien, sociálne podpory a štátny rozpočet. Vývoj cien za spotrebu elektrickej energie, plynu a tepla pre domácnosti a ostatných odberateľov. Výdavky domácností na nájomné za bývanie.