Rukověť exportéra: Belgie Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie dôležité pre zahraničný obchod s Belgickom a Luxemburskom. Obchodné, dodacie, platobné podmienky. Clo, colné predpisy, obchodní zástupcovia. Formy obchodného podnikania, spoločné investície. Vývozné predpisy, devízové predpisy.