Rukověť exportéra: Itálie Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie dôležité pre zahraničný obchod s Talianskom. Obchodné, dodacie, platobné podmienky. Sprievodné doklady, prepravné predpisy, colné predpisy. Vývozné a devízové predpisy.