Vývoj vnitřního trhu - Seidl, V.
Vnútorný trh ako významný indikátor situácie ekonomiky. Výsledky analýzy, ktoré ukazujú vnútorný trh ako zdroj hospodárskych informácií. Vnútorný trh v doterajšom priebehu transformačného procesu v ČR. Podiel súkromného sektora na celkovom maloobchodnom predaji. Uplatňovanie cenovej liberalizácie a jej význam v oblasti smerom k trhovej ekonomike. Obdobie vývoja maloobchodného predaja od r.1992 v ČR. Vývoj štruktúry predaja. Signály trhu.