Sprísnené podmienky dovozu potravín na Slovensko
Stanovisko českej strany k rozhodnutiu Ústrednej colnej správy SR o dovoze potravín na Slovensko od 11.2.1994 len s osvedčením o jeho kvalite. Vysvetlenie slovenských orgánov.