Co vydrží celní unie? - Polívka, M.
Prednosti a nedostatky colnej únie medzi Slovenskou a Českou republikou. Colná únia a zóna voľného obchodu. Základné orgány colnej únie. Dovozná prirážka. Otázka budúcnosti colnej únie.