Informácie o pripravovaných technických predpisoch a normách členských štátov Všeobecnej dohody o clách a obchode - Švábová, M.
Slovenský ústav technickej normalizácie Bratislava je poverený funkciou Informačného strediska na zabezpečovanie Dohody o technických prekážkach obchodu v rámci členských krajín GATT. Úloha strediska spočíva v zabezpečení informácií o tých predpisoch a normách, ktoré krajiny, okrem používaných medzinárodných, vo vymedzených oblastiach upravujú vlastnými predpismi pre medzinárodný obchod. Prvá časť zoznamu takýchto predpisov. Je utriedený podľa krajín, uvádza názov predpisu, oblasť, ktorej sa dotýka a rozsah).