Zoznam notifikácií GATT/TBT uverejnených v roku 1993
Pokračovanie zoznamu notifikácií (názov štátu, názov predpisu, krátky popis obsahu), ktoré jednotlivé krajiny GATT sprístupňujú pre odstránenie technických prekážok v medzinárodnom obchode. V rámci zabezpečovania Dohody o technických prekážkach obchodu v rámci krajín GATT ich sprístuňuje Slovenský ústav technickej normalizácie-Informačné stredisko GATT Bratislava.