Zoznam notifikácií GATT/TBT uverejnených v roku 1993
Pokračovanie zoznamu notifikácií (názov štátu, názov predpisu, krátky popis obsahu) vlastných predpisov a noriem, ktoré jednotlivé krajiny GATT sprístupňujú v rámci zabezpečovania Dohody o technických prekážkach obchodu.