Vláda sa vzdala agentúry na podporu zahraničných investícií - Hajko, J.
Privatizácia niekdajšej vládnej príspevkovej organizácie - Slovenskej agentúry pre zahraničné investície a rozvoj (SNAZIR) v druhej vlne. Jej premena na akciovú spoločnosť so 100 perc. účasťou FNM. Činnosť agentúry, financovanie aj z programu PHARE. Stanovisko Trendu - privatizácia na nepravom mieste.