Menové termínové obchody znižujú riziko - Kolárik, Richard
Minimalizácia strát, ktoré vznikajú v zahraničnom obchode výkyvmi výmenných kurzov, rôznymi technikami istenia. Promptná a termínová transakcia. Faktory určujúce výmenný kurz. Nákup termínového kontraktu. Predaj termínovej transakcie. Termínový obchod s plávajúcou splatnosťou. Záloh.