Metamorfoza světové ekonomiky - implikace pro ČR: Hlavní poznatky a závěrečné poznámky - Holub, Alois
Prezentácia hlavných výsledkov výskumnej štúdie spracovanej učiteľmi Katedry svetovej ekonomiky VŠE v Prahe. Závery pre ďalší vývoj svetového hospodárstva. Výber implikácií pre ekonomický vývoj ČR. Predbežný náčrt výskumu v 2. etape.