Nové jevy v čínské ekonomice a jejich vliv na světové hospodářství - Znamenáček, M.
Rastúca váha Číny v svetovej ekonomike vzhľadom na jej dynamiku v 80. a 90. rokoch. Proces čínskych ekonomických reforiem. Analýza vývoja v 90. rokoch. Implikácia pre ekonomiku ČR.