<The> third world and the new order in 1990s - Ihonvbere, J.O
Analýza vývoja rozvojových krajín na konci 80. rokov - etapa "z krízy do krízy". Súčasné prekážky ekonomického rastu rozvojových krajín. Postavenie rozvojových krajín v novom svetovom poriadku 90. rokov. Rozvojová pomoc "tretiemu svetu".