Európske spoločenstvá na prahu 90. rokov - Mikelka, E.
Úvod k sérii článkov, publikovaných v tomto čísle časopisu, zaoberajúcich sa problematikou Európskych spoločenstiev. Stručný prehľad západoeurópskej integrácie od vzniku Európskeho hospodárskeho spoločenstva až po Európsku úniu.