Fúzie a spoločné podniky - Brziak, Vladimír
Protimonopolný úrad SR k schvaľovaniu dohôd o založení spoločných podnikov (fúzií) medzi strojárskymi a elektrotechnickými podnikmi v SR a vyspelými zahraničnými firmami. Konkrétne prípady založenia viacerých spoločných podnikov v SR.