Restrukturalizace a/nebo bankroty - Janáček, Kamil
Názory, stanoviská a hypotézy účastníkov sympózia poriadaného Inštitútom ekonómie ČNB a Nadáciou Friedricha Eberta. Reštrukturalizácia ekonomiky a s ňou nevyhnutne spojené bankroty neefektívnych firiem. Dôkazy pre reštrukturalizáciu. Intervencia štátu. Absencia priemyselnej politiky. Privatizácia versus bankroty.