Zelená pre efektivitu Svetom uznávaný zákon už aj u nás - Vlach, Jiří
Pojem verejné obstarávanie. Systém verejného obstarávania - zadovažovanie dodávok tovarov, služieb a verejných prác uhrádzaných z verejných prostriedkov. Cieľ verejného obstarávania. Zákon o verejnom obstarávaní v SR č.263/1993 Z.z. - morálny aspekt zákona, národohospodársky a politický význam. Právomoc a zodpovednosť obstarávateľa.