Liberalizace nájemného nepříznivě ovlivňuje rozvoj drobného podnikání - Císař, J.
Liberalizácia nájomného ako bariéra rozvoja drobného podnikania. Regulácia nájomného obmedzuje vlastníkov. Problémy vlastníkov nebytových priestorov. Právomoci obecných zastupiteľstiev. Ochrana nájomcov. Ponuka a dopyt nebytových priestorov. Liberalizované nájomné ako kritérium rozvoja drobného podnikania.