Opäť sa objavujú zahraničné poisťovne bez povolenia - Chovan, Pavel
Na slovenskom poistnom trhu neoprávnene pôsobia podnikavci ponúkajúci poistenia zahraničných poisťovní. V čom spočíva nebezpečnosť ich konania a aké sú zákonné podmienky pre pôsobenie zahraničných poisťovní na Slovensku. Riziko poistenia cez sprostredkovateľa. Zoznam poisťovní a sprostredkovateľov, ktorí majú oprávnenie pôsobiť na území SR.