Vědeckovýzkumná práce na VŠE - Ehleman, J.
Stratégia vedeckovýskumnej činnosti na VŠE v Prahe po r. 1991, výskum zameraný na prechod ČSFR a Česka na trhovú ekonomiku. Financovanie úloh grantmi vypisovanými VŠE, ministerstvom, grantovou agentúrou ČR a v rámci medzinárodnej spolupráce (TEMPUS, PHARE, A.C.E.). Možnosti publikovania prác (učebné texty, Politická ekonomie a Prague Economic Papers, ktorých vydávanie prevzala VŠE, Acta oecon. prag.). Téma výskumu na r. 1994-1996: Česká ekonomika v 90. rokoch. Akademické a vedecké tituly. Centrum doktorandských a manažérskych štúdií (CDMS). Kurzy. MBA.